Open Kampioenschappen Luik

Geplaatst 25 nov 2012 15:01 door WebMaster VinzwemmenUtrecht   [ 25 nov 2012 15:05 bijgewerkt ]
Na een toch wel lange dag, zijn we net weer thuisgekomen uit Luik.
Dag begon rond 10 uur bij Mr. Shi, daarna 2,5 uur in de auto bijgekletst en met een bakje koffie onderweg verder wakker geworden.
We waren ruim op tijd in Luik bij het zwembad dat een kruising leek tussen "onze" oude blaashal en de vroegere Gamma-loods op de Oudenoord.
Klein en gezellig.
Veel zwemmers, maar wat vooral opviel, veel heel erg verschillende zwemmers. Van groot tot héél klein.
Florine van 5

De jongste, Florine, was 5 en zwom de 25m met een plankje. Edwin was de tijdwaarnemer; vast een onvergetelijk moment uit z'n klok-carriere....

Ook de rest van de dag stond in het teken van afwisseling; niets was zeker!
De "geplande" series konden elk moment wijzigen; de starter had z'n onverwachte momenten waardoor soms de helft van de zwemmers zich vertwijfeld het water in lieten vallen omdat ze een startteken verwachtten.....dat even niet kwam.
Eigenlijk was het hele programma een grote verrassing, maar met de zorgeloosheid van onze Belgische zuiderburen maakte je je daar eigenlijk ook al niet druk om.
Buiten de Walen/Wallonen vormden een paar Luxemburgers en wij de buitenlandse equipes.

Uiteindelijk was het een vermakelijke dag waarbij vooral opviel hoeveel verschillende zwemmers deelnamen ( en dat de Nederlandse competitie wel heel geordend verloopt).

Als de complete groep Utrechtse vinzwemmers was meegegaan hadden we zeker geen slecht figuur geslagen en was het een fantastische ervaring geweest.
Misschien volgend jaar ...?

Uitslagen: per categorie; over-all
Foto's: (er volgen er meer)
Comments